Thursday, May 14, 2009

Di Tag oleh Aizuemi & Pejal

The questions are :
1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.







2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
Aizuemi & Pejal - rakan2 ku yg dirindui..

perkataan favorite aizuemi : senget la ko ( sama mcm kt blog pejal hehehe )

pejal lak : lempang ko kang ( jgn marah ye pejal hehe )


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)


1. baru je balik kg transfer keja di utara tanah air ..
2. malas bersenam .. turun naik tangga hari2 bersenam gak
3. big fan of FaraFauzana.. sama gak mcm depa tp skrg xdpt nk join xtvt sbb da jauh
4. kipas susah mati HUJAN ... woohoo.. xkisah la org nk ckp apa2 psl Hujan, yg penting den suka lagu2 Hujan
5. sayang sgt familiku.. mak, ayah, my boy lollipop ;D , abg, kakak, anak menakan..
6. sayang smua kawan2 ku .. rindu mereka smua!

7. diam tidak bermakna sombong, tak kenal maka tak cinta :P
8. hari2 tgk awan, hari2 tgk kapal tudm, itu la keje ku..
9. looking for someone~

10. nak melancong.. nak pegi ke tanah suci, bwk parents ..


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.



- LINDA

- JUMAAT

- ADEQBUN

tu je..

Wednesday, May 13, 2009

27 april

selamat hari lahir ayah... smoga pjg umur dan dimurahkan rezeki...

terima kasih atas segalanya... sayang ayah .. sayang mak jugak...


to mak , selamat hari ibu ;)







Fafau Fun Corner on board.. hahahaa....




hehehehe.... 1 2 3 GO !


12 mei .. doa selamat utk ku.. smoga selamat semuanya aminn... thx mak ayah, family..

Friday, May 08, 2009

layan gmbo lama hehe, road tour AIM 16

sejak blk kg malas lak nk update.. maklum la xde buat keja apa.. sekadar pegi keja hehe..

ni layan gmbo masa road tour AIM16 kt Village Mall SP aritu..



linda.. lama xjmpa budak ni.. betahun dah rasanya hehe... tq to incik kyzer & along hehehe ;D len kali kami bwk jumpa Fara Fauzana plak huahua :P



anne.. lebih hangat daripada biasa

performance by Hujan.. noh & jaja je dtg.. versi akustik pon best !


layan video dr mereka ;)

video

video xberapa jelas.. maaf.. kamera biasa aja ;D.. layan AKU SKANDAL versi akustik..


tidak terlalu lewat kot nk ucapkan.. TAHNIAH buat Hujan sbb menang Album Rock Terbaik & Lagu Rock Terbaik di AIM16 aritu.. tahniah2.. teruskan memartabatkan muzik indie ;)

keep it up ! yeayyy

sumber: Gua.com.my