Monday, January 19, 2009

SESI ISTANA BUDAYA BUTTERFINGERS

sabtu pg.. bgn awal sbb nak kije.. smpai opis buat keje mcm biasa.. tak sabo mo tggu ptg..
abes keje blk umah jap.. smpat lg on9.. zue xjd gi bingit.. niat dihatiku mmg nak gi twisties bingit tp jam dah kul 4lbh.. dpt tau dr jumaat bong jd mc, lama xjmpe bong, rindu wakakakaa :P .. zue btolak kul 6pm.. takut xsempat nak wat pape kat capsquare nnti da nk blk.. da la xtau capsquare tu kt mana... xpyh pegi la nmpaknya..

siap2 then lbh kurang 6.45pm zue smpai & kitorg btolak trus ke Istana Budaya.. kuar dr kete ade mamat2 kt situ ckp balik la gig dah habes.. hahaha.. lantak la :P smpai elok2 da maghrib, gi solat..
lps tu ingt nak mkn dulu.. kitorg gi blakang, upenye dewan Lambang Sari .. tmpt nak masuk jap lg..
dah ada org tggu pon.. xjd nak mkn.. xpe la tggu je, mane tau kenyang dok dlm tu hahaha.. kang gi mkn, dtg2 org da masuk lak..


smbil tggu smpat ambik gambo.. borak2 :D banner pon lipat2.. huhu takpe la ...



nasib baik kitorg tggu dpn pintu tu, nak dkt 8.30 baru leh masuk.. dpt gak dok tgh leh nmpak view cantek skit.. malangnya xleh amik gmbo dlm tu.. sblom start smpat amik ni


masuk2 je rasa terasa teruja sgt2.. x sabo nk tgk... huu... masuk2 je pn da rase mcm best :D HUJAN mulakan opening Butterfingers... sgt best... suara Noh pon best .. petikan gitar ag best ;)
diorg bwk lagu : Rantai Rasa Cinta, Bila Aku Sudah Tiada, Pagi Yang Gelap & AKu Skandal... smuanya best .. smuanya aku suke.. dan paling suka Aku Skandal heheh ..

then baru Butterfingers kuar.. x sabo nak tgk diorg.. Emmet hensem hikhikhik :P smua lagu diorg best.. aku paling suke lagu Maharani ;) sedar tak sedar da kul 10.30pm huwaa cptnya masa berlalu.. lagu last diorg bwk 1000 tahun.. ingtkan bila last tu diorg akan baris utk amik gmbo ke ape.. takde pon.. huhu..

kat luar ada sesi autograf.. jual cd Kembali.. zue ade beli, den xbli pon .. org besesak2 nak otograp. hmm.. aku tersepit huh..



Emmet, Loko, Loque, Kadak....
heheh.. suka tgk kadak main bass... ada stail :D


sape ni? gaya nak bernasyid.. hahahhaa :P :P

sblom balik dpt gmbo ngan noh.. hikhik.. finally dpt gak amik gmbo ngan dia.. susah nak jumpa hujan nih... turun tangga jumpe lg noh. amik gmbo lg hahaha :P

then balik dgn hati riang... da balik baru rasa lapo .. singgah Pantai Dalam, beli mknan mkn kat umah kwn zue.. abis mkn balik shah alam.. merempat tido umah org aku mlm tu.. thx zue & kak emi...

skali lg jutaan trima kasih kpd kak emi sbb tolong belikan tiket utk kitorg.. nasib baik cpt.. ari rabu tiket dah sold out :D .. thx gak kat zue bwk aku pegi balik dgn slamat ;)


p/s : Yang penting smua lagu Butterfingers best gilaa.. B U T T E R F I N G E R S



13 comments:

Rafique said...

Butterfinger...I like...lagu yg dilayan dari zaman skolah lagi...

ermalina said...

yeaa.. ;D best3

aizuemi said...

album kembali besh~!

aizuemi said...

tambah lagik.. lagu Lengkap Semula~! aku dgr smp meremang beb...

ermalina said...

WAH... dasat ko smpai meremang haha :P

saupix ahmad said...

layan btoi dgr lagu butterfinger.. nih hangbeli album ori ke download jer.. aku beli hat ori tau.. :P

ermalina said...

hehehehhee :D xdan nak beli.. :P huhu

iejaZin said...

wah .. erma tersengih2 bersama Noh .. tak sangka layan gak Jari2mentega ;D

pejal82 said...

seat 300 jer kan??kompem semua duk bawah...

ermalina said...

yup 300.. kami dok atas kerusi hehehehe :D

aizuemi said...

aku beli kompem yg ORIGINAL..
kitorg duk atas kusi.. kitorg antara yg masuk awl kat dalam hall tu.. hall kecik, so mmg terasa si emmet tu dekat gilerk ar.. ahaks~

ermalina said...

hehehe btol2.. dekat.. terasa noh pon dekat huhu :P

Zaem Hayes said...

lagu tentang la best hak3