Thursday, May 14, 2009

Di Tag oleh Aizuemi & Pejal

The questions are :
1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.







2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
Aizuemi & Pejal - rakan2 ku yg dirindui..

perkataan favorite aizuemi : senget la ko ( sama mcm kt blog pejal hehehe )

pejal lak : lempang ko kang ( jgn marah ye pejal hehe )


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)


1. baru je balik kg transfer keja di utara tanah air ..
2. malas bersenam .. turun naik tangga hari2 bersenam gak
3. big fan of FaraFauzana.. sama gak mcm depa tp skrg xdpt nk join xtvt sbb da jauh
4. kipas susah mati HUJAN ... woohoo.. xkisah la org nk ckp apa2 psl Hujan, yg penting den suka lagu2 Hujan
5. sayang sgt familiku.. mak, ayah, my boy lollipop ;D , abg, kakak, anak menakan..
6. sayang smua kawan2 ku .. rindu mereka smua!

7. diam tidak bermakna sombong, tak kenal maka tak cinta :P
8. hari2 tgk awan, hari2 tgk kapal tudm, itu la keje ku..
9. looking for someone~

10. nak melancong.. nak pegi ke tanah suci, bwk parents ..


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.



- LINDA

- JUMAAT

- ADEQBUN

tu je..

3 comments:

adeqbun said...

oh demmm...aku kene ke..
wei..aku da mule suke hujan..hahahahaha...

pejal82 said...

aku tak lempang..tampo jer...

~SuperFridey~ said...

kene tag gak aku??..huhu

~tu sapal pejal ske tampo bola..haha